Bel voor een afspraak 06 - 81896675

Nieuwe elementen toevoegen aan een bestaand huis of bedrijfspand?

Verbouwing

Uw pand is toe aan een verbouwing of u heeft ideeën hoe u meer uit uw bestaande perceel kunt halen? U wilt verbouwen? JW Vastgoed heeft vele verbouwingen op zijn naam staan. Leuk om te weten, maar wat wij vooral belangrijk vinden, is dat onze klanten blij en tevreden zijn over het resultaat.

Bij een verbouwing kan het om iets kleins gaan, enkele details. Andere panden worden compleet geript en voorzien van een volledig nieuwe ‘look’. Of het nu gaat om een complete afbraak en opbouw van een pand, een keuken, kantine, badkamer, receptie, toilet, JW Vastgoed heeft alles in huis het onmogelijke mogelijk te maken. Klik hier en zie onze recente activiteiten.

JW Vastgoed weet waar het om gaat bij een verbouwing. Zo ingewikkeld is dat niet , vinden wij. Wij vinden dat je een gebouw moet kunnen lezen. De emotie die er inzit weten te vangen en deze vervolgens vertalen in juiste oplossingen. Zaken toevoegen waar nodig of dingen juist weglaten indien zinvol. Met passie iets nieuws creëren aan wat bestaand is. Het blijft een vak. JW Vastgoed verstaat dit vak als geen ander!