Bel voor een afspraak 06 - 81896675

Advies over onroerend goed?

Bemiddeling

JW Vastgoed richt zich voor wat betreft bemiddelig al vele jaren op taxaties, ver-­‐ en aankoop, maar ook huur en verhuur van onroerend goed. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor hypotheekadvies. Maar denk ook aan advies op het gebied van interieurarchitecten en vloeren. Ook werken wij nauw samen met professionele keukenarchitecten.

Voor u interessant om te weten: onze strategische partners zorgen altijd voor zeer aantrekkelijke aanbiedingen en een optimale prijs-­‐/ waardeverhouding. Indien u dit wenst, doet JW Vastgoed de volledige bemiddeling; van A tot Z. Als u met JW Vastgoed werkt, weet u één ding zeker: wij ontzorgen. Werkelijk alles wordt voor u opgepakt, gedaan, geregeld. Laat het aan ons en over en u kunt zich met een gerust hart richten op echt leuke zaken.

Dus, ziet u een woning of bedrijfspand van uw dromen dan staan wij voor u klaar met onze aankoopbemiddeling. Wilt u van uw pand af, dan verzogren wij de verkoopbemiddeling. Laat uw perceel in onze portefeuille opnemen en vergroot uw kans op een snelle verkoop!